Nowa strona
Jak pewnie zauważyliście, zmienił się nieco layout forum ![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jest to faza przejściowa, na dniach pojawi się kompletnie nowa strona, ze zintegrowanym forum, także będzie się działo.
Dam znać jak już będzie co testować![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
W każdym razie teraz na pewno rozwiniemy działalność poza samo pisanie na forum - będą testy, newsy, sklep i wiele więcej![Wink ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jest to faza przejściowa, na dniach pojawi się kompletnie nowa strona, ze zintegrowanym forum, także będzie się działo.
Dam znać jak już będzie co testować
W każdym razie teraz na pewno rozwiniemy działalność poza samo pisanie na forum - będą testy, newsy, sklep i wiele więcej
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Re: Nowa strona
Wchodze dzisiaj i w pierwszej chwili myślałem ze pomyliłem fora ha ha ha ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Super oprawa - mile zaskoczony![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Super oprawa - mile zaskoczony
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Żyję bo nie mam na trumnę
Dzięki za miłe słowa ![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Poczekaj aż ruszymy pełną parą ze wszystkimi działami w styczniu![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Poczekaj aż ruszymy pełną parą ze wszystkimi działami w styczniu
I już jest ![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Czy ja wiem
Trafiłem kiedyś w fazie testów na brązy i beże, nie muszę dodawać, że podobały mi się. Na szczęście nie wszystkim się dogodzi. Ten lila-fiolet jakoś do mnie nie przemawia. Kij mu w trąbę, jakoś to zniosę
Ważne, że strona działa.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Trafiłem kiedyś w fazie testów na brązy i beże, nie muszę dodawać, że podobały mi się. Na szczęście nie wszystkim się dogodzi. Ten lila-fiolet jakoś do mnie nie przemawia. Kij mu w trąbę, jakoś to zniosę
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Ważne, że strona działa.
Pozdrawiam. Tomek.
Stargard - zachodniopomorskie.
To my tu wrzucamy wideo testy, newsy, dział z downloadem i masę innych rzeczy, a Ty się kolorów czepiasz? ![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Chętnie przeczytamy wszelkie opinie na temat merytoryki, szczególnie naszych wideo![Wink ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Na dniach wrzucimy kolejne, w tym testy z jazdy![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Chętnie przeczytamy wszelkie opinie na temat merytoryki, szczególnie naszych wideo
Na dniach wrzucimy kolejne, w tym testy z jazdy
Pozdrawiam. Tomek.
U nas nie ma niczego alternatywnego
Że się tak wyrażę ![Wink ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Jako jedyni monocykle, o których piszemy, mamy "w rękach", albo nawet pod nogami
Więc możemy pisać o faktach zamiast snuć teorie ![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
W kolejce czeka już 5 różnych kółek do przetestowania, także będzie się działo.
To, co widzisz teraz to jeszcze nic w porównaniu z tym, co pojawi się już w ciągu miesiąca![Smile :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jako jedyni monocykle, o których piszemy, mamy "w rękach", albo nawet pod nogami
W kolejce czeka już 5 różnych kółek do przetestowania, także będzie się działo.
To, co widzisz teraz to jeszcze nic w porównaniu z tym, co pojawi się już w ciągu miesiąca
Bat, alternatywny - czyli dający możliwość wyboru, inny niż do tej pory lub nie jedyny. O, to miałem na myśli.
Istnieją dwa portale związane z monocyklami a więc jest wybór i więcej nie potrzeba![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Istnieją dwa portale związane z monocyklami a więc jest wybór i więcej nie potrzeba
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Last edited by Kalmar on 17 Jan 2017, 23:45, edited 1 time in total.
Pozdrawiam. Tomek.
Re: Nowa strona, opinie, propozycje
Dlaczego powyższy post jest ukryty dla niezalogowanych?
Ja nie mam możliwości ukrywania postów.
Wyjaśniłbyś coś, Bat
dopisek 18.01.2017 - Bat wyjaśnił co trzeba, ja zmieniłem treść i post został odkryty. Dziękuję.
Unboxing'i mnie nie interesują. Pokazują co prawda co jest dostarczane w zestawie ale takich filmów jest pełno w sieci.
Download: każdy z producentów czy dystrybutorów ma swoje strony ale tu akurat jestem za umieszczeniem aplikacji obsługujących kółka i ich opisami bo nie wszystko jest jasne w opisach producentów.
Kiedyś już pisałem, że interesują mnie testy użytkowników i ich opinie, faktyczne a nie teoretyczne parametry użytkowe:
Prędkość do pierwszego ostrzeżenia, czy i jak można je konfigurować.
Czy występuje tilt-back i przy jakiej prędkości.
Jaki jest sposób zabezpieczenia przed zbyt dużą prędkością i przechyleniem: odcięcie czy zwalnianie obrotów silnika.
Jakie są ostrzeżenia.
Czy boczne ledy można wyłączyć.
Jak świecą światła i czy oślepiają idących lub jadących z przeciwka.
itd.
Ja nie mam możliwości ukrywania postów.
Wyjaśniłbyś coś, Bat
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
dopisek 18.01.2017 - Bat wyjaśnił co trzeba, ja zmieniłem treść i post został odkryty. Dziękuję.
Unboxing'i mnie nie interesują. Pokazują co prawda co jest dostarczane w zestawie ale takich filmów jest pełno w sieci.
Download: każdy z producentów czy dystrybutorów ma swoje strony ale tu akurat jestem za umieszczeniem aplikacji obsługujących kółka i ich opisami bo nie wszystko jest jasne w opisach producentów.
Kiedyś już pisałem, że interesują mnie testy użytkowników i ich opinie, faktyczne a nie teoretyczne parametry użytkowe:
Prędkość do pierwszego ostrzeżenia, czy i jak można je konfigurować.
Czy występuje tilt-back i przy jakiej prędkości.
Jaki jest sposób zabezpieczenia przed zbyt dużą prędkością i przechyleniem: odcięcie czy zwalnianie obrotów silnika.
Jakie są ostrzeżenia.
Czy boczne ledy można wyłączyć.
Jak świecą światła i czy oślepiają idących lub jadących z przeciwka.
itd.
Last edited by Kalmar on 18 Jan 2017, 08:19, edited 1 time in total.
Pozdrawiam. Tomek.